Inschrijving scoutskamp 2020

Beste ouders,

Intussen zijn jullie waarschijnlijk al op de hoogte, maar we willen het toch nog een keer kunnen zeggen: WE GAAN DEZE ZOMER OP KAMP!!! De Veiligheidsraad zette na lang beraad het licht op groen voor de zomerkampen. Echter, het kamp zal er anders uitzien dan de voorbije jaren. We zullen ons moeten organiseren in bubbels van 50 deelnemers en rekening houden met de uitgebreide richtlijnen en hygiënevoorschriften opgesteld door de Veiligheidsraad. Ondertussen hebben wij met de leiding en de groepsleiding een Coronaproof kamp uitgewerkt.

Vanaf vandaag gaan de inschrijvingen van start. Alle info vinden jullie via Kamp 2020.

We begrijpen dat jullie misschien kampen met enige bezorgdheid en nieuwsgierigheid naar hoe het Corona-proof zomerkamp er zal uitzien, daarom zullen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte brengen via de kampbrochure die jullie ook vinden bij de info rond het kamp. Daarenboven lassen we zaterdag 30 mei om 20 uur een info-moment in. Deze zal online doorgaan via Amazon Chime. Dit programma kan gewoon worden gebruikt in de browser en vereist dus geen download. Een link voor deelname aan deze info-sessie zal zaterdag vlak voor de sessie verschijnen op facebook en via mail. Dit info-moment is volledig vrijblijvend.

De inschrijvingen starten dus vandaag op dinsdag 26 mei en zullen blijven openstaan tot zondag 14 juni. Dit is een kortere inschrijvingsperiode dan voorbije jaren (normaal starten we al rond half mei), maar aangezien we de nodige aankopen en bestellingen op tijd moeten voorzien (zeker met de corona-maatregelen), zijn we toch genoodzaakt om deze al af te sluiten op 14 juni.

Zeer verheugde en scouteske groeten,

en tot binnen een dikke maand!

De leiding