Kamp 2020

De kogel is door de kerk: TARCITIUS GAAT OP KAMP!

Het coronavirus heeft ons allemaal lang doen twijfelen of we nu wel of niet op kamp konden, maar uiteindelijk is het zover. Het zal dan wel een ander soort kamp zijn dan gewoonlijk maar dat we ons deze zomer op een wei in de Ardennen zullen bevinden, staat wel vast!

Dit jaar gaan we naar Bièvre op kamp!

  • voor de kapoenen: zondag 5 juli t.e.m. zondag 12 juli
  • voor de welpen, jvk’s en vk’s: donderdag 2  juli t.e.m. zondag 12 juli

De Kambrochure staat nu online: Kampbrochure Bièvre 2020

Lees deze heel grondig door aangezien we geprobeerd hebben om ons ‘coronaproof’ kamp hierin uit te leggen. Uiteraard is dit plan nog niet volledig definitief en is er nog ruimte voor jullie opmerkingen of vragen. Daarom organiseren we een online infosessie omtrent ons ‘bubbelkamp’ op zaterdag 30 mei 2020 om 20u. Dit infomoment is volledig vrijblijvend maar jullie inbreng zou ons zeker helpen om ons kamp nog veiliger en leuker te maken. Indien er daarna nieuwe richtlijnen vanuit de overheid zouden komen, zullen we dit zo snel en duidelijk mogelijk met jullie communiceren. Uiteraard is deze bundel nog steeds bedoeld om jullie alle info omtrent een scoutskamp mee te geven. Ook alle vragen hierrond, beantwoorden wij met plezier!

De formulieren om in te inschrijven kan u hieronder vinden.

*De inschrijvingen voor het kamp zijn momenteel gesloten!* 

  • De medische fiche moet sinds enkele jaren online ingevuld worden via de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen, meer info hierover via mail of via deze handleiding: Handleiding_ouders_steekkaart_nieuw . We willen benadrukken dat het correct invullen van de medische fiche extreem belangrijk is om ons kamp te kunnen laten doorgaan. Je kan deze fiche nog wijzigen t.e.m. 28 juni 2020. Daarna drukken wij deze af om de correcte informatie aan de leiding van jouw zoon te kunnen geven. Indien u nog aanpassingen zou willen doen na 28 juni, breng ons daarvan dan via telefoon of mail op de hoogte aangezien wij de medische fiche vanaf dan enkel online kunnen raadplegen. Uiteraard zullen wij nog steeds evenveel rekening blijven houden met niet-corona gerelateerde zaken omtrent de gezondheid van uw zoon.
  • De inschrijvingen zijn momenteel afgelopen. Indien je je zoon nog wilt inschrijven, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten via groepsleiding@tarcitius.be . Wij zijn vanaf nu wel genoodzaakt om en surplus van €20 te vragen voor de gemaakte kosten indien je je zoon nog wilt inschrijven.
  • De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE45 4144 1830 8189. Kampplaatsen, eten, vervoer, uitstappen, etc… worden jammer genoeg ook elk jaar duurder. Ook zullen we heel wat extra aankopen moeten doen om de veiligheid en hygiëne tussen de bubbels zo groot mogelijk te houden. Aangezien we al heel wat jaren hetzelfde bedrag vragen, hebben we met de groepsleiding besloten om dit jaar het kampgeld te verhogen voor elke tak. Het kamp kost voor kapoenen € 90. Voor welpen, jongverkenners en verkenners kost het kamp €135. Voor de gezinnen die meerdere zonen met ons op kamp sturen, voorzien we een korting van 5 euro per extra kind. Als mededeling bij de overschrijving noteer je: (Naam+tak) – Kamp 2020 Bièvre. Indien uw zoon een vrijetijdspas van de stad Geel heeft, laat ons dit dan zeker weten zodat wij voor een vermindering van het kampgeld kunnen zorgen.

We willen vragen om deze drie zaken in orde te brengen ten laatste tegen 14 juni 2020.

We kijken er met de leiding enorm naar uit om op kamp te gaan en samen met jullie allemaal weer ‘uit ons kot’ te komen!

Scouteske groet

De leiding