Belofteweekend

Beste ouders en leden,

Zoals elk jaar is het de gewoonte dat de Sint-Tarcitiusscouts met de ganse groep op belofteweekend gaat gedurende het eerste weekend van de herfstvakantie. Dit jaar hebben we een weekendplaats gereserveerd te Herselt, van zaterdag 27 tot zondag 28 oktober. In onderstaande brief kan u wat meer informatie terugvinden over dit weekend.

Adres:

Berkenheem
Kerkeveld 1
2230 Herselt

De kapoenen en de welpen zullen zaterdagmorgen vertrekken omstreeks 10.00 uur aan het lokaal te Eikenvelden. Zij worden hiervoor om 9.45 uur aan het lokaal verwacht en zullen met auto’s gebracht worden. Er worden de ouders gevraagd om hen te vervoeren. Op zondag 28 oktober om 16.00 uur eindigt het weekend en verwachten we ook enkele ouders om ons terug naar Geel te brengen.

Ook de jongverkenners en verkenners worden om 9.45 uur aan het lokaal verwacht, om zo rond 10.00 uur met de fiets te vertrekken richting Herselt. Zorg zeker dat je fiets in orde is zodat we onderweg niet teveel worden opgehouden. Hou er rekening mee dat je je eigen bagage moet dragen (rugzak + matje + slaapzak), neem dus niet teveel overbodige spullen mee.

Wat neem je allemaal mee op weekend?

  • Lunchpakket voor zaterdagmiddag (inclusief een drankje)
  • Bestek, gamel en beker
  • Slaapzak + veldbed/matje/luchtmatras + kussen
  • Wasgerief (tandenborstel, tandpasta, handdoek, washandje, … )
  • Kledij om te ravotten voor het weertype dat men voorspelt. Denk ook zeker aan een warme trui en een lange broek, want we zullen een avond buiten doorbrengen! Ook regenkledij kan zeker van pas komen.
  • Scoutsuniform (aandoen bij vertrek)
  • Zaklamp
  • Keukenhanddoek

Indien je mee wilt gaan, vul je onderstaand formulier in, ten laatste op zondag 21 oktober 2012.

Betalen kan door €25 te storten op rekeningnummer: 414-4183081-89. Gelieve dit te doen voor woensdag 24 oktober. Vergeet niet om de naam en tak van je zoon te vermelden bij de overschrijving!

[box type=”info” border=”full”]Rekeningnummer: 414-4183081-89
Bedrag: €25,00
Vermelding: belofteweekend naam voornaam[/box]
Scouteske groet,
de Leidingsploeg

De inschrijvingen voor het weekend zijn afgelopen.