Tarciaanse feesten 2022

Beste ouders en leden

We hebben er even op moeten wachten maar bij deze willen we jullie graag uitnodigen op de Tarciaanse feesten van 2022. Na een jaartje onderbreking zullen dit jaar onze quiz en mosseldag weer door kunnen gaan!

Onze quiz vindt plaats op vrijdag 4 maart om 20u in feestzaal De Waai in Geel. Jullie kunnen verdere info terugvinden in het Facebookevenement, alsook de link om jullie ploegje in te schrijven.

Zondag 6 maart is het dan weer de beurt aan onze mosseldag. Jullie zullen die dag in parochiezaal Sint-Amands kunnen komen genieten van heerlijke mosselen of andere lekkernijen. Ook hier kunnen jullie verdere info vinden in het Facebookevenement, inschrijven kan eenvoudig via onze webshop.

Nodig zeker ook vrienden en familie uit, we hopen om er een mooi weekend van te kunnen maken.

Verder zijn er ook nog steeds tickets verkrijgbaar voor onze fuif van komende zaterdag, Tarci Retro. Zeker welkom om mee te komen fuiven, met onder andere Jan Vervloet als een van de DJ’s.

Aangezien de leidingsploeg de hele avond en nacht werkt op de fuif, zullen de scoutsactiviteiten van zondag 27 februari niet doorgaan (we zullen hier ook nog een aparte mail voor sturen).

We hopen ondanks de late aankondiging (owv de veranderde coronamaatregelen) op jullie talrijke aanwezigheid. Tot snel!

Groetjes, de leiding