Enkele belangrijke zaken!!

Beste ouders,

Even jullie aandacht voor enkele belangrijke zaken!

De inschrijvingen voor het scoutsjaar moeten worden in orde gebracht en dit nog voor 18 oktober. Als de inschrijving niet gebeurd is, dan is uw zoon niet in orde met de verzekeringen!
We hadden verwacht dat het via de online inschrijvingsapplicatie veel vlotter zou verlopen dan andere jaren, maar er zijn blijkbaar complicaties voor leden die al ooit lid zijn geweest bij onze scouts. Voor ons was het ook wat zoeken, maar we hebben volgende oplossing gevonden:

  • Nieuwe leden: Zij vullen het formulier in op www.tarcitius.be/nu-lid-worden/. Moest dit toch niet werken, dan stuurt u ons een mail met dezelfde informatie.
  • Oude leden:
    • Als gegevens niet zijn veranderd: Zij storten gewoon het inschrijvingsgeld.
    • Als gegevens wel zijn veranderd: Zij sturen een mail naar groepsleiding@tarcitius.be met de verandering en storten vervolgens ook het inschrijvingsgeld.
  • Voor alle leden: De inschrijving is pas definitief na betaling van 35,00 euro op rekeningnummer 414-4183081-89 met vermelding “lidgeld naam voornaam
  • Voor leden die reeds het online formulier hebben ingevuld en de betaling uitgevoerd hebben: Bedankt! Jullie inschrijving is al in orde!

De inschrijvingen voor het belofteweekend moeten ook in orde gebracht worden en dit voor 23 oktober. Het handigste zowel voor jullie als voor ons, is de inschrijving in orde te brengen via de site https://tarcitius.be/belofteweekend2013/

De uniformbeurs vindt volgende week zondag 20 oktober plaats na de activiteit dus om 17 uur. Hier kan u de scoutskledij passen en bestellen zodat ze na enkele weken opgehaald kan worden op de scouts. Ook de verloren voorwerpen van het kamp en de afgelopen activiteiten zullen uitgestald worden.

De wijnavonden zullen dit jaar plaatsvinden op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november. Zet dit alvast in jullie agenda want de vierde editie zal met een vernieuwd concept zijn. Het degusteren, bestellen en de bar blijven hun goede zelve, maar er zullen nog enkele leuke extra’s bijkomen. We houden jullie op de hoogte!

In bijlage vinden jullie de nieuwsbrief van oktober die bol staat van de interessante informatie voor het scoutsjaar.
Nieuwsbrief oktober 2013

Scouteske groet en een stevige linker,
Bernard Willems
Groepsleider Sint-Tarcitiusscouts