Belofteweekend 2013

Beste ouders en leden,

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de Sint – Tarcitiusscouts met de ganse groep op belofteweekend gedurende het eerste weekend van de herfstvakantie. Dit jaar hebben we een weekendplaats gereserveerd te Mol-Sluis, van zaterdag 26 tot zondag 27 oktober. In onderstaande brief kan u wat meer informatie terugvinden over dit weekend.

Adres:

Chiro Gorabos
Boerestraat
2400 Mol

De kapoenen en de welpen zullen zaterdagmorgen vertrekken omstreeks 10.00 uur aan het lokaal te Eikenvelden. Zij worden hiervoor om 9.45 uur aan het lokaal verwacht en zullen met auto’s gebracht worden. Er worden enkele ouders gevraagd om hen te vervoeren. Op zondag 27 oktober om 16.00 uur eindigt het weekend en vragen we ook enkele ouders om ons terug naar Geel te brengen.

De jongverkenners en verkenners rijden met de fiets. Hiervoor worden zij ook ten laatste om 9.45 uur aan het lokaal verwacht, opdat ze ook rond 10.00 uur richting Mol kunnen vertrekken. Probeer er wel voor te zorgen dat de fiets die uw kind meeneemt in orde is, zodat we onderweg geen ongelukken meemaken. Zondag rijden we weer terug met de fiets en proberen we rond 16.30 uur op het lokaal terug aan te komen.

Wat neem je allemaal mee op weekend?

  • Lunchpakket voor zaterdagmiddag (inclusief een drankje)
  • Bestek, gamel en beker
  • Slaapzak + veldbed/matje/luchtmatras + kussen
  • Wasgerief (tandenborstel, tandpasta, handdoek, washandje, … )
  • Kledij om te ravotten voor het weertype dat men voorspelt. Denk ook zeker aan een warme trui en een lange broek, want we zullen een avond buiten doorbrengen! Ook regenkledij kan zeker van pas komen.
  • Scoutsuniform (graag aandoen bij vertrek)
  • Zaklamp
  • Keukenhanddoek

Indien je mee wilt gaan, moet je onderstaande strook invullen, afknippen en aan iemand van de leiding geven ten laatste op zondag 20 oktober 2013.

Update: de inschrijvingen zijn afgelopen!