Jammer!

De leiding is volgend weekend (28 – 30 september) op planningsweekend.
Dit wil zeggen dat er voor geen enkele tak een activiteit wordt gehouden.

Je kan wel eens een kijkje gaan nemen op het Feestweekend 25 jaar Jeugdcentrum De Bogaard. Alle info hier omtrent vind je hieronder:

25 jaar geleden, meer bepaald op 2 mei 1987, opende Jeugdcentrum De Bogaard plechtig zijn deuren. Het jeugdcentrum kwam er niet zonder slag of stoot. Het oorspronkelijke idee ontstond in de jaren ’70. Het was de toenmalige werklust van de jeugdraad die het gemeentebestuur inspireerde om een jeugdcentrum te bouwen dat na enkele jaren verbouwen dan officieel geopend werd met een feest voor elke Gelenaar met een jeugdig hart.

Nu 25 jaar later is De Bogaard nog steeds een bezige bij en zorgt De Bogaard voor de nodige kruisbestuiving tussen ontmoeting, feesten, vorming, dienstverlening, jeugdinformatie, spelen, dienstverlening, ondersteuning en ontspanning. Uiteraard is weer elke Gelenaar welkom en daarom werd er een stevig feestprogramma in elkaar gebokst op 27-28-29 en 30 september 2012.

We hopen jullie zeker ergens tijdens één van deze activiteiten tegen het lijf te lopen,

Tot dan!

Donderdag 27 september 2012

KLEIN KAFFEE DELUXE

Het Klein Kaffee is ondertussen een begrip geworden in de omgeving. Voor deze DELUXE-editie mogen we wel 3 artiesten verwelkomen die het beste van zichzelf zullen geven met als afsluiter DJ V. die de beats door de speaker zal blazen.

On stage:

Dietwin De Jodelaar

Kristof VerWhite

Danny Appoloni

van 19u00 tot 00u00 – gratis inkom – INFO: kristof@bogaard.be

Vrijdag 28 september 2012

BOGAARDQUIZ

Tijdens de voorbije 25 jaar hebben we heel wat kennis en knowhow hebben opgedaan over diverse materies en hebben we vooral zeer interessante weetjes verzameld. Alle jeugdwerkvormen die in het jeugdcentrum actief zijn hebben deze weetjes verzameld en gemixt in een bonte BOGAARDQUIZ. Deze onderhoudende en algemene quiz richt zich op jong en oud, slim en minder slim. Ploegen van maximum zes personen. Deelname aan deze Quiz is gratis, inschrijven is wenselijk. We openen de deuren en tapkraan om 20u00, de eerste vraag zal om 20u30 gesteld worden.

van 20u00 tot … – deelname is gratis – INSCHRIJVEN: jeugddienst@geel.be

Zaterdag 29 september 2012

SKATE-CONTEST

Na lang plannen is het dan eindelijk zover gekomen: zaterdag 29 september 2012 organiseren de skaters, in samenwerking met jeugddienst & jeugdhuis, opnieuw een skatecontest op het skateplein De Bogaard. Jong en oud (-16/+16/sponsored) kunnen meedoen en de toeschouwers en jury overtuigen dat ze met hun board aan de voeten zijn geboren. Enkele gesponsorde skaters zullen aanwezig zijn om hun tricks en skills te demonstreren. De winnaars worden verwend met prijzen in de vorm van waardebonnen en skatemateriaal dat geschonken wordt door skateshop Flesh and bones. De contest wordt muzikaal opgefleurd door verschillende DJ’s.

van 14u00 tot 20u00 – deelname is gratis – INSCHRIJVEN: kristof@bogaard.be

GEELS KAMPIOENSCHAP BUIKSCHUIVEN (+12)

Een primeur in Geel tijdens dit feestweekend zal ongetwijfeld het Geels Kampioenschap buikschuiven zijn. Met twee personen vorm je een team en ga je proberen om de snelste tijd in het buikschuiven over een 25meterlange buikschuifbaan achter jouw naam te laten noteren.

van 14u00 tot 17u00 – deelname is gratis – INSCHRIJVEN: jeugddienst@geel.be

25 Years of Bogaard – FUIF!

Wees maar gerust! Dans & muziek stond de afgelopen 25 jaar centraal en dat er gedanst zal worden is een feit. De betere lokale DJ’s zullen de beats uit de speakers blazen en alle jeugdbewegingen kunnen deelnemen aan de DJcontest met als inzet de DJtoren op de nacht van de jeugdbeweging 2012!

van 21u00 tot 03u00 – Inkom is gratis – INFO: kristof@bogaard.be

Zondag 30 september 2012

PIC-NIC

Het speelplein op De Bogaard is het ideale decor om samen met je gezin het picnicdeken uit te stallen en te genieten van een gezellige buitenlunchdate met buren, familie en sympathisanten. Jullie zorgen voor een picnic en een seuzeke, wij voor het aperitief, een aangenaam muziekje op de achtergrond en animatie voor jong & oud.

van 12u00 tot 14u00 – deelname is gratis – INFO: jeugddienst@geel.be

SPELNAMIDDAG -12

Op zondagnamiddag reserveren we het speelterrein voor alle -12jarigen en toveren we De Bogaard om tot een groot speelparadijs met verschillende workshops, spelactiviteiten en springkastelen. Voor de mama’s en de papa’s voorzien we een leuk terras met een aangenaam muziekje, tenzij ze liever meespelen natuurlijk!

van 14u00 tot 17u00 – deelname is gratis – INFO: jeugddienst@geel.be

SLOTRECEPTIE

Hoe beter een feestweekend afsluiten dan met enkele speeches, lintjes doorknippen en het betere receptiewerk? We verwelkomen alle buren, sympathisanten en oude bekenden om samen met ons te toasten en na te praten over de voorbije dagen en jaren en maken samen wilde plannen voor de volgende 25 jaar! De muziek, hapjes en tapjes nemen wij voor onze rekening, voor de verhalen en ambiance rekenen we op jullie allemaal?

van 18u00 tot 20u00 – deelname is gratis – INFO: jeugddienst@geel.be

 

25 jaar Jeugdcentrum De bogaard is een organisatie van Jeugdhuis De Bogaard, de Geelse Jeugdraad, De Speelfabriek en Jeugddienst De Bogaard. Alle activiteiten zijn gratis en vinden plaats in en rondom Jeugdcentrum De Bogaard en zijn toegankelijk voor iedereen.

Jeugdcentrum De Bogaard – Diestseweg 135 – 2440 GEEL
014 56 68 00 – jeugddienst@geel.be

www.jeugdgeel.be