Groepsuitstap: Olmense Zoo

Beste ouders en leden,

Het scoutsjaar is alweer voor een groot stuk achter de rug. Omdat elke tak altijd al zijn activiteiten apart doet, hebben we met de leiding besloten om ook dit jaar er weer eens op uit te trekken met de gehele groep. Op zondag 13 mei zullen wij een onvergetelijke dag gaan beleven in de Olmense Zoo.

Aan de ouders van de kapoenen en de welpen vragen we of ze ons kunnen brengen en halen. Daarom spreken we met hen af om 9u30 aan de scoutslokalen om dan met z’n allen samen te vertrekken. Om 16u30 mogen de ouders de kapoentjes en welpen terug komen halen aan de Olmense Zoo. Zo geraken we ook terug op de scouts!

De Jongverkenners, Verkenners en Jins gaan hun stalen ros van stal mogen halen, want zij rijden namelijk met de fiets. Jullie worden verwacht om 9u aan de scoutslokalen. Zorg ervoor dat jullie fiets volledig in orde is!

Wie mee een onvergetelijke dag wil beleven moet inschrijven en dit ten laatste op 1 mei (of zo snel mogelijk!). Hiervoor stuur je een mail naar je eigen leiding of vul je het formulier hieronder in.

De kostprijs van deze dag hangt af van de tak waar je in zit. Zo zal de dag voor de JVK’s, VK’s en Jins 14 euro bedragen. Voor de Kapoenen en de Welpen komt dit neer op 10 euro. Dit bedrag moet op zondag 13 mei, aan de leiding overhandigd worden.

Wat meebrengen:

  • lunchpakket (drinken + boterhammetjes + evt. een koek)
  • eventueel regenkledij (wanneer er regenachtig weer wordt voorspeld)
  • 10 of 14 euro (afhankelijk van de tak waar je in zit)
  • uniform (verplicht!!!), vergeet zeker je sjaaltje niet
  • goed humeur!

Wat we zeker NIET meenemen zijn walkmans, iPods, gameboy’s, gsm’s ed.

Met vriendelijke groeten

De Leiding

Update: de inschrijvingen zijn afgelopen