KempeKuren welpen

Beste ouders,
Beste leden,

Zoals elk jaar is het de gewoonte dat de Welpen op weekend gaan met alle welpen van de gouw Zuiderkempen. Dit jaar gaat KempeKuren door op de Hoge Rielen te Lichtaart van zaterdag 28 april tot zondag 29 april. In onderstaande brief kan u wat meer informatie terugvinden over dit weekend.

Adres:
Hoge Rielen
Lichtaart
2460 Kasterlee

We spreken zaterdag af om kwart na 8 ’s morgens aan het lokaal te Eikenvelden zodat we tegen half 9 al carpoolend kunnen vertrekken naar de Hoge Rielen. We worden daar namelijk om 9 uur verwacht. Zondag zullen de Welpen vanaf half 1 opgehaald kunnen worden aan de hoofdingang van de Hoge Rielen. Wij zetten het speciaal een uurtje later dan het officiële einduur, anders is het daar veel te druk en chaotisch. Plus, dan hebben we nog een uur langer plezier!

We zullen met alle Welpen in één grote tent slapen, zo kunnen diegene die zo nog nooit hebben geslapen ook al eens wennen voor op kamp.

Wat neem je allemaal mee op weekend?

  • Bestek, gamel en beker
  • Slaapzak + matje/luchtmatras + kussen
  • Wasgerief (tandenborstel + tandpasta, handdoek, washandje, … )
  • Kledij om te ravotten voor het weertype dat men voorspelt. Denk ook zeker aan een warme trui en een lange broek, want we zullen een avond buiten doorbrengen en op de zandvlaktes van de Hoge Rielen koelt het hard af ‘s avonds! Ook regenkledij kan zeker van pas komen.
  • Scoutsuniform (graag aandoen bij vertrek)
  • Zaklamp
  • Keukenhanddoek
  • 6 euro

Indien je mee wilt gaan, stuur dan een mailtje naar welpen@tarcitius.be ten laatste op zondag 15 april 2012. Vermeld er duidelijk de naam van uw zoon bij!

Betalen kan door het bedrag van 6 euro aan iemand van de welpenleiding te geven bij vertrek of door het bedrag samen met het inschrijven te storten op de scoutsrekening 414 – 4183081 – 89.

Zeker komen!