Nieuwsbrief april 2012

Beste ouders en leden,

Eind april en ook in mei gaat de scouts een drukke periode tegemoet. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden voor de ouders stellen we even een nieuwsbrief op die het overzicht geeft van al deze activiteiten.

ZATERDAG 21 april: Informatie-avond Kamp en Lokaal
Om 20uur ben je welkom in de polyvalente ruimte van ons nieuw lokaal voor een hapje, een drankje en een overvloed aan nuttige info. Over het kamp zullen we jullie alle info geven die we op voorraad hebben zoals foto’s van het kampterrein, ook zullen we onze ervaringen met jullie kunnen delen en klaarstaan om al jullie vragen te beantwoorden. Na al deze info is er ook de mogelijkheid om uw zoon reeds in te schrijven zodat dit gebeurd is, handig nietwaar? Aansluitend zullen we ook een kleine uiteenzetting geven over hoe het nu juist met ons nieuwe lokaal zit, hoever we hier mee staan en wat de verdere plannen zijn. Dit zal zeer interessant zijn voor de scoutstoekomst van uw zoon.

Zondag 22 april: Lief, Liever, Liefst!: Cabaret t.v.v. de scouts
Op zondag 22 april organiseert evenementenbureau People On Stage een muzikale cabaretvoorstelling genaamd Lief, Liever Liefst! waarvan de opbrengst integraal naar onze scoutskas gaat. Een cabaret dat omschreven wordt als “Toon Hermans maar dan op zen Kempisch”. Nodig dus al je vrienden, kennissen en familie uit voor een voormiddag vertier! Je bent welkom vanaf 10u in de Leonardozaal van het Sint-Dimpnacollege te Geel, daar zal de show om 10u30 beginnen. Voor kinderen tot 14 jaar wordt er een kinderopvang voorzien door de supertoffe leiding! Inschrijven kan via onze site of via de leiding.

Het weekend van 27-28-29 april: KempeKuren
KempeKuren is een weekend in de Hoge Rielen georganiseerd door de Gouw, een overkoepelend orgaan van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Elk jaar is dit een zeer fijn weekend geweest, daarom is het jammer dat bij sommige takken de inschrijvingen slechts traag binnenkomen. Verder informatie is te vinden in jullie mailbox, op www.tarcitius.be of via de e-mailadressen van de takken

Zondag 13 mei: Groepsuitstap naar de Olmense Zoo
Deze dag gaan we met heel de scoutsgroep naar de Olmense Zoo. Ook hiervoor moet er ingeschreven worden en dit voor 1 mei. Vergeet dit dus zeker niet want zoals altijd wordt dit een enorm leuke dag! Alle info hierover is ook te vinden op onze site.

Nog een laatste iets, vergeet zeker niet af en toe de site te controleren. Niet alleen komt hier alle nuttige informatie op terecht, ook zijn wij bezig met zoveel mogelijk foto’s toe te voegen. Zeker de moeite om te checken dus!

Scouteske groeten,
De Leiding