Buitenspeeldag 2012

Nog nooit van de Buitenspeeldag gehoord?

Dan zat jij de laatste vier jaar op een andere planeet.

Tijdens de vijfde editie van Buitenspeeldag roept de jeugddienst op om de TV af te zetten en buiten te gaan spelen.

Wie geen zin heeft om alleen buiten te spelen, kan van 13u tot 17u naar jeugdcentrum De Bogaard afzakken, dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot ‘Buitenspeelland’. Je kan er in verschillende speelzones kennis maken met verschillende facetten van het buitenspelen. Wie alle speelzones bezoekt, kan meedoen aan de buitenspeeldagwedstrijd en maakt kans op te gekke prijzen.

Meedoen aan de buitenspeeldag is gratis, alleen voor een drankje in het speelcafé dien je een centje mee te brengen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Ook ouders en grootouders zijn welkom om mee te spelen, maar kunnen hun kinderen ook in het oog houden vanop het terras van het speelcafé.

[box type=”info” border=”full”]Woensdag 28 maart 2012
Van 13u00 tot 17u00
Jeugdcentrum De Bogaard
Diestseweg 135, 2440 Geel[/box]