Wijnavonden 2023

Beste sympathisanten, vrienden, sommeliers, leden, leiding, en wijnkenners van de St. Tarcitiusscouts.
 
 
 
Het is weer zo ver, de meest prestigieuze wijnbar van Europa opent op 13 & 14 oktober opnieuw haar deuren. Gedurende twee avonden kan u op de scoutslokalen van St. Tarcitius (Eikenvelden 79a, 2440 Geel) genieten van een scherpe collectie wijnen, zorgvuldig uitgekozen door wijnhandel Ghoos, wijnhandel Umbria en wijnhandel M.E. Gusta Vino.
 
 
Net als ieder jaar kan u onze uitgebreide degustatietoog bezoeken om u te laten charmeren door een gevarieerd smakenpalet.
Hierna kan u nog heel de avond genieten van een glaasje wijn, een koude pint of een glaasje fris. Voor de hongerigen zullen ook weer kaasschotels, porties (warm) gemengd en huisgemaakte pizza’s aanwezig zijn.

 
 
De in de smaak gevallen wijnen kunnen vrijdag en zaterdag ter plekke besteld worden om er thuis van te kunnen nagenieten. Indien u er dit weekend niet kan bijzijn maar wel graag een flesje bestelt kan dit binnenkort ook online via onze site. De bestellingen kunnen na de wijnavonden worden afgehaald op ons lokaal tijdens een afhaalmoment, dat later nog zal meegedeeld worden.

 
 
Vrijdag 13 oktober: 18.00-03.00u (degusteren tot 23u)
Zaterdag 14 oktober: 18.00-03.00u (degusteren tot 23u)
 
 
Bestellen kan nog tot 5 november via: https://shop.stamhoofd.be/en/wijnavond-2023/
 
 
Tot dan!