Startdag zaterdag 10 september 2022

Beste ouders en leden

Na een lange zomer kunnen we er eindelijk terug volledig invliegen. Op zaterdag 10 september is het weer zover en houden we onze jaarlijkse startdag met de scouts. Opgepast: door het vertrek van een groot deel leiding op buitenlands kamp van de jins, gaat de startdag dit jaar door op een zaterdag! Hopelijk zijn  jullie even talrijk aanwezig als andere jaren!

Informatie

 • Tijdstip: 10u – 16u
 • Locatie: Scoutslokaal (Eikevelden 79a, Geel)
 • Wat neem je mee: rugzakje met drinken, koek, lunchpakket en stukje vlees (voorgebakken en gewikkeld in aluminiumfolie) voor op het vuur te roosteren.

 

Info voor nieuwe leden

 • Indien mogelijk, mogen jullie op voorhand een mail sturen naar de groepsleiding (groepsleiding@tarcitius.be). Zo kunnen we inschatten hoeveel nieuwe leden we dit jaar kunnen verwachten en kunnen we eventuele vragen van jullie al beantwoorden. Uiteraard is de leiding ook na de activiteit (zowel opening als de andere) beschikbaar om op jullie vragen te antwoorden.
 • In onze scouts werken we met verschillende leeftijdsgroepen, ook wel takken genoemd. Hierbij een kort overzicht:
  • Kapoenen: 1ste en 2de leerjaar (2016-2015)
  • Welpen: 3de, 4de en 5de leerjaar (2014-2012)
  • Jongverkenners: 6de leerjaar, 1ste en 2de middelbaar (2011-2007)
  • Verkenners: 3de, 4de en 5de middelbaar (2008-2006)
 • Aan de ouders van de nieuwe kapoenen, welpen of jongverkenners/verkenners willen we vragen om een papiertje met contactgegevens mee te geven voor de leiding, zodat we jullie kunnen contacteren moest dit nodig blijken. Graag een mailadres en gsm-nummer van de ouder(s) en de naam van je zoon.

Moest je nog met vragen zitten, mag je steeds een mailtje sturen naar groepsleiding@tarcitius.be

Tot zaterdag!

Scouteske groeten, de leiding