Inschrijving scoutskamp 2019

Beste ouders,

Nu het scoutsjaar bijna op zijn einde loopt, staat ondertussen iedereen te popelen om bijna op kamp te vertrekken. Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor ons scoutskamp!

Alle info, inschrijvingsformulieren en medische fiche vindt u hier.

Lees onze kampbundel zeker eens door en indien u nog met vragen zit, mag u onze leiding/groepsleiding altijd een mailtje sturen of aanspreken op de activiteit.

In de link hierboven vindt u 2 formulieren terug. Gelieve het toepasselijke inschrijvingsformulier af te drukken en af te geven op zondag of in onze brievenbus te steken (of inscannen en doorsturen naar groepsleiding@tarcitius.be), er is namelijk een verschil tussen de kapoenen en de andere takken (i.v.m. data en inschrijvingsgeld). Gelieve daarnaast ook de medische fiche zo volledig mogelijk in te vullen op de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen. OPGELET, dit is anders dan vorig jaar! We willen vanaf dit jaar graag alles online hebben staan zodat de medische gegevens van uw zoon altijd voor de huidige leiding beschikbaar zijn. U vindt alle informatie hierover per mail en in deze handleiding: Handleiding medische fiche groepsadministratie Moesten jullie hier nog vragen over hebben, mag je altijd een mailtje sturen naar groepsleiding@tarcitius.be.

Graag zouden we alle inschrijvingen ten laatste op zondag 16 juni binnen hebben zodat we nog tijd genoeg hebben om alle zaken voor het kamp voor te bereiden.

De leiding kan alvast niet wachten om op kamp te vertrekken!

Met vriendelijke groeten,
de leidingsploeg