Groepsuitstap Planckendael – zondag 24 april 2016

Beste ouders en leden,

Het scoutsjaar is alweer voor een groot deel achter de rug, en net zoals alle voorgaande jaren zullen wij de traditie van de groepsuitstap niet verbreken. Deze groepsuitstap omvat een dag waarop alle takken gezamenlijk een uitstapje zullen maken. Deze zal doorgaan op zondag 24 april, wanneer wij met zijn allen een onvergetelijke dag gaan beleven in Planckendael.

Deze dag zal van start gaan om 08u45 aan het station en jullie kunnen jullie zonen terug komen ophalen om 17u00, ook aan het station!

Iedereen wordt om 8u45 aan het station van GEEL verwacht, zowel kapoenen, welpen, jong verkenners als verkenners.

Wie met ons een onvergetelijke dag wil beleven moet onderstaand webformulier invullen. Alle inschrijvingen moeten ten laatste op zondag 17 april binnen zijn.

De kostprijs van deze uitstap hangt af van de tak waar je in zit. Zo zal de dag voor de JVK’s en VK’s 28,50 euro bedragen. Voor de Kapoenen en de Welpen komt dit neer op 21 euro. Dit bedrag moet tegen 20 april gestort zijn op de rekening van de scouts: BE45 4144 1830 8189 met de vermelding “groepsuitstap 2016 + naam lid”. Pas dan is uw inschrijving volledig.

Wat meebrengen:

  • Lunchpakket (drinken voor de dag + boterhammetjes ’s middags + evt. een koek).
  • Uniform (verplicht !!!!!), vergeet zeker je sjaaltje niet!

Wat we zeker thuis laten zijn iPods, gsm’s en dergelijke elektronische toestellen.

Wij kijken er al naar uit om samen met uw zoon deze uitstap onvergetelijk te maken!

Met vriendelijke groeten,
de Leiding

 


De inschrijvingen zijn afgesloten