Buitenspeeldag 2016

Nog nooit van de Buitenspeeldag gehoord?

Buitenspeeldag 2016

Dan zat jij de laatste jaren vast op een andere planeet!

Want de Buitenspeeldag vindt al voor de 9e keer plaats! Het is een initiatief van Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM, Studio 100 TV, de Vlaamse gemeenten en de Vlaamse overheid. De vier televisiezenders gaan op woensdag 13 april 2016 van 13u tot 17u op zwart. Je hebt die dag dus geen enkel excuus om binnen te blijven!

Daarom worden de terreinen van jeugdcentrum De Bogaard die dag omgetoverd tot een heus speelparadijs!  De jeugddienst heeft een activiteitenaanbod uitgewerkt waarbij kinderen en volwassenen naar hartenlust kunnen ravotten, zoals springkastelen, boogschieten, dansen, volksspelen, ….

Natuurlijk kan er niet buiten gespeeld worden totdat die berg huiswerk gemaakt is, daarom is er de geen-huiswerk-brief! Download hem hier, druk hem af en geef hem aan jouw juf(fen) en/of meester(s)!

GeenHuisWerkBrief_Buitenspeeldag2016

Hier vind je alle informatie nog eens op een rijtje:

[box type=”info” border=”full”]Woensdag 13 april 2016
Van 13u00 tot 17u00
Jeugdcentrum De Bogaard
Diestseweg 135, 2440 Geel
Deelname is gratis[/box]