Startdag – Overgang zondag 13 september 2015

Beste ouders,
beste leden,

Het scoutsjaar is terug begonnen en het belooft weeral eens een jaar vol plezante activiteiten te worden; de rustige en de ruige spelletjes worden afgewisseld met elkaar maar plezier gegarandeerd! Maar traditie getrouw is de eerste activiteit onze overgang hier zullen enkele leden overgaan naar hun volgende tak en wordt ook hun nieuwe leiding bekend gemaakt. Dit is meestal een zeer spannend, leuk en gezellig moment om kennis te maken met jouw nieuwe groep. Zo luid ook de slogan; goed begonnen is half gewonnen.

Onze startdag vindt plaats in de bossen van Bel op zondag 13 september van 10 uur tot 16 uur. Het is bij ons ook nog de gewoonte dat je nog in het begin bij jouw tak van vorig jaar zit en dan in de loop van de dag pas overgaat naar de volgende.

Kapoenen: 1e en 2e leerjaar (auto)
Welpen: 3e, 4e en 5e leerjaar (auto)
Jong-verkenners: 6e leerjaar en 1e en 2e middelbaar (fiets)
Verkenners: 3e, 4e en 5e middelbaar (fiets)

Iedereen wordt verwacht om 10u aan de bossen van Bel, zoals te zien op foto 1. Ook de nieuwe leden worden verwacht op foto 1 zodat iedereen samen is op één plaats om als een groep te dag te starten. Om 16u zal ook iedereen terug samenkomen op foto 1 om dan als laatste af te sluiten en daarna opgehaald te worden door de ouders (aan de bossen van Bel). Er zal wel een leider met de JVK’s en de VK’s mee terug fietsen richting Geel.

Voor ’s middags vragen we een lunchpakket mee te brengen. Ook wordt er een vuurtje gemaakt waar je dan uw vleesje op kunt klaarmaken, dit kan een curryworst of een saté (liefst voorgebakken) zijn.

Scouteske groet,
de Tarcitiusleiding

PS: voor meer info over de startdag en het begin van het jaar verwijzen we u graag door naar onze nieuwsbrief.