Tarcitius op Geel Zomert

Hallo daar!

Vrijdag 10 augustus helpt de leiding op het openluchtconcert Geel Zomert!
Kom zeker eens een kijkje nemen en geniet van de muziek van Honky Tongue!

Deze rock ‘n roll band met sterke AC/DC invloeden is in augustus in ons landje op tour en zal ook de vonken van het Geel Zomert podium komen spelen. Honky Tongue bestaat uit Belgische muzikanten aangevuld met frontman Evan Foster uit de USA. Zelf omschrijven ze hun muziek als “beer drinkin’, hell raisin’, fist pumpin’, saturdaynight party rock!”.

Als omstaanders tijdens de concerten van Honky Tongue spontaan beginnen roepen om meer (songs en volume), onwillekeurig beginnen headbangen en hun vuisten de lucht in zwaaien, dan weet je dat deze band best aanstekelijke rock ’n roll maakt.

www.honkytongue.com/

[box type=”info” border=”full”]Vrijdag 10 augustus
Van 20u30 tot 23u00
Jeugdcentrum De Bogaard
www.geelzomert.be[/box]

Groeten,
de leiding