Belofteweekend

Beste ouders

Tot onze grote spijt willen we jullie laten weten dat het belofteweekend dit jaar niet zal kunnen plaatsvinden. Het aantal besmettingen stijgt weer en overal worden extra maatregelen getroffen. Wij willen daarom op veilig spelen en hebben daarom besloten om het belofteweekend dit jaar niet te laten doorgaan.

Het reeds betaalde inschrijvingsgeld zal teruggestort worden. We zullen tijdens het weekend van 31 oktober – 1 november wel een gewone activiteit organiseren. We brengen jullie hiervan nog op de hoogte wanneer deze precies zal plaatsvinden.

Onze excuses, wij hadden het natuurlijk ook graag anders gezien. De activiteiten op zondag zullen voorlopig wel nog gewoon kunnen plaatsvinden zoals voorzien. Moesten hier ook wijzigingen in komen, brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte.

Alvast bedankt voor jullie begrip en hou het veilig!

Groetjes, de leiding

Belofteweekend

Beste ouders en leden,

Zoals elk jaar is het de gewoonte dat de Sint-Tarcitiusscouts met de ganse groep op belofteweekend gaat gedurende het eerste weekend van de herfstvakantie. Dit jaar hebben we een weekendplaats gereserveerd te Herselt, van zaterdag 27 tot zondag 28 oktober. In onderstaande brief kan u wat meer informatie terugvinden over dit weekend.

Adres:

Berkenheem
Kerkeveld 1
2230 Herselt

De kapoenen en de welpen zullen zaterdagmorgen vertrekken omstreeks 10.00 uur aan het lokaal te Eikenvelden. Zij worden hiervoor om 9.45 uur aan het lokaal verwacht en zullen met auto’s gebracht worden. Er worden de ouders gevraagd om hen te vervoeren. Op zondag 28 oktober om 16.00 uur eindigt het weekend en verwachten we ook enkele ouders om ons terug naar Geel te brengen.

Ook de jongverkenners en verkenners worden om 9.45 uur aan het lokaal verwacht, om zo rond 10.00 uur met de fiets te vertrekken richting Herselt. Zorg zeker dat je fiets in orde is zodat we onderweg niet teveel worden opgehouden. Hou er rekening mee dat je je eigen bagage moet dragen (rugzak + matje + slaapzak), neem dus niet teveel overbodige spullen mee.

Wat neem je allemaal mee op weekend?

  • Lunchpakket voor zaterdagmiddag (inclusief een drankje)
  • Bestek, gamel en beker
  • Slaapzak + veldbed/matje/luchtmatras + kussen
  • Wasgerief (tandenborstel, tandpasta, handdoek, washandje, … )
  • Kledij om te ravotten voor het weertype dat men voorspelt. Denk ook zeker aan een warme trui en een lange broek, want we zullen een avond buiten doorbrengen! Ook regenkledij kan zeker van pas komen.
  • Scoutsuniform (aandoen bij vertrek)
  • Zaklamp
  • Keukenhanddoek

Indien je mee wilt gaan, vul je onderstaand formulier in, ten laatste op zondag 21 oktober 2012.

Betalen kan door €25 te storten op rekeningnummer: 414-4183081-89. Gelieve dit te doen voor woensdag 24 oktober. Vergeet niet om de naam en tak van je zoon te vermelden bij de overschrijving!

[box type=”info” border=”full”]Rekeningnummer: 414-4183081-89
Bedrag: €25,00
Vermelding: belofteweekend naam voornaam[/box]
Scouteske groet,
de Leidingsploeg

De inschrijvingen voor het weekend zijn afgelopen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.