Wijnavonden 2020

Beste ouders en sympathisanten,

Vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober 2020 is het weer zover! Onze jaarlijks wijnweekend zal dan opnieuw doorgaan in onze scoutslokalen (Eikevelden 79a, 2440 Geel). Het coronavirus heeft er echter voor gezorgd dat we een aantal veiligheidsmaatregelen in acht moeten nemen.
In de wijnbar zullen alle actuele hygiƫneregels voor de horeca ook bij ons worden toegepast. We vragen jullie dus vriendelijk een mondmasker mee te nemen, de handen voldoende te ontsmetten en met niet meer dan 4 personen aan 1 tafel te gaan zitten.

Eens gezeten zal een mobiele wijndegustatie tot bij uw tafel komen waarin iedereen in alle veiligheid kan proeven van verschillende wijnen uit alle uithoeken van de wereld, zorgvuldig geselecteerd door wijnhandel Umbria, wijnhandel Ghoos en het wijnsalon. Na de degustatie kan u zoals elk jaar genieten van een glaasje wijn of iets fris, zelfgemaakte pizza’s of heerlijke kaasschotels. We vragen dit jaar 2 euro per persoon voor de degustatie om een evenwicht te bieden aan de kleinere bezetting in de zaal en de extra hygiĆ«nemaatregelen die we moeten treffen.

Zowel vrijdag als zaterdag zal u de aangeboden wijnen kunnen bestellen om er ook achteraf thuis nog van te kunnen genieten. Indien u graag een flesje besteld maar er tijdens onze wijnavonden niet kan bij zijn, kan dit nog tot 25 oktober via de website: https://tarcitius.be/wijn/ De bestelde wijnen kunnen worden afgehaald op het scoutslokaal tijdens twee afhaalmomenten die later nog meegedeeld zullen worden.

Vrijdag 16 oktober: 18.00-01.00u (degusteren tot 23u)
Zaterdag 17 oktober: 18.00-01.00u (degusteren tot 23u)

Kom zeker op tijd, onze bezetting zal dit jaar iets kleiner zijn om voldoende afstand tussen alle tafels te laten.
Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Tot dan!